Eerste clubavond Eerste clubavond

De eerste Benjaminclubavond van dit seizoen. Fijn om weer te beginnen en zoveel kinderen van vorig jaar terug te zien! Speciaal welkom aan onze nieuwe leiding: Ans Hoogendijk en Gijsbert van Duijvenboden. Echt fijn dat zij met ons meedoen!

Het jaarthema is ‘Een discipel bidt’ en daar gaan ook wij dit seizoen mee aan de slag. Vanavond over het ‘Onze Vader’. We hebben gesproken over de plek waar je kunt bidden en de inhoud van je gebed. Mooi om te horen hoe bidden een plek heeft in het leven van de kinderen. 

Van pompoenen hebben we een mooi herfststukje gemaakt. Met takken, bladeren, eikeltjes en kastanjes. Het zag er heel kleurrijk uit. 

Een geslaagde eerste avond. Als je nog kinderen kent in de leeftijd van 9-12 jaar, nodig ze uit, ze zijn van harte welkom om zich bij onze gezellige club aan te sluiten!

 
Benjamin van start Benjamin van start

Dinsdag 26 september is het zover... de Benjaminclub begint weer! Ben jij tussen de 9 en 12 jaar? Kom dan om 18.30 uur naar het jeugdhonk in het Hooge Pad in Beekbergen. De clubavond duurt tot 20.00 uur. Eén keer in de 14 dagen komen we met een gezellige club jongens en meiden bij elkaar om samen te ontdekken wat de Bijbel ons te vertellen heeft. Daarnaast doen we nog heel veel actieve, spannende en leuke dingen op club. Heb jij een vriendje of vriendinnetje die ook graag wil komen? Superleuk!!! Neem ze gerust een keertje mee!
De contributie zal dit jaar gewoon weer 10 euro zijn. Dit bedrag graag overmaken vóór 1 december op IBANnummer NL24RABO0306061104 t.n.v. Jeugdraad Beekbergen/Lieren o.v.v. Benjamin + jouw voor- en achternaam.
Wij hebben er weer heel veel zin in, jullie toch ook?! We hopen jullie dinsdag 26 september allemaal weer te zien!!! 

Groetjes van jullie leiding, Anja Welner (055-5419789) Jacoline Hietbrink (06-43683221) en Rianne  Kort (06-81024422).

P.S. Wij gaan er vanuit dat jullie ouders je brengen en ook weer komen halen.