Welkom! Welkom!

Welkom!
Dit is de website van de jongeren van de kerkelijke gemeentes van Beekbergen en Lieren. Op deze site vind je alles over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Er is elke zondagochtend in beide kerken kinderoppas en kindernevendienst, er zijn iedere maandagavond drie groepen catechisatie, er komen clubs iedere twee weken samen, er zijn jeugddiensten en in de herfstvakantie is het jaarlijkse Vakantiebijbelfeest. Bij al deze activiteiten kun jij bij zijn! Kijk rond, lees de verslagjes en kom een keer kijken en meedoen bij een activiteit! Je bent van harte welkom en we willen je graag ontmoeten! Heb je vragen, je kunt altijd contact opnemen met de jeugdouderling Fenny Verbeck ( Graag tot ziens!

 
Vakantiebijbelfeest Vakantiebijbelfeest

In de herfstvakantie is het alweer zover! Op woensdag 24 oktober zijn alle jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd welkom op het Vakantiebijbelfeest in De Boerderij, Beekbergen. Ook dit jaar wordt het weer één groot feest! We zijn dit jaar dingen kwijt en gaan samen op zoek. Ben jij ook wel eens iets kwijt? Je stoere bestuurbare auto of je mooiste barbiepop? En ga je het dan zoeken? Samen gaan we luisteren naar een Bijbelverhaal hierover. Ook gaan we zingen, knutselen en spelletjes doen, ben jij er ook bij? Om 09.15 uur staan de deuren open en om 09.30 uur gaan we beginnen. Om 15.00 uur is het feest weer afgelopen. Wij hebben er zin in! Tot dan!

 
Bloembollen Bloembollen

Ook dit jaar houden we weer een bloembollenactie! En we zijn al van start! Bestel snel bloembollen of -zaden voor spotprijzen! Voor in je eigen tuin, woonkamer of geef ze cadeau!. Geef de naam van de verkopend jongere door, want de beste verkoper wint de "bollenbattle" en krijgt een leuke prijs! (Of vermeld: "Algemeen").  Bestellen kan tot 27 oktober! (voor meer informatie zie flyer)