Gevangenisevangelisatie Albanië Gevangenisevangelisatie Albanië

Twee jongeren hebben het fantastische bedrag van € 270,- bij elkaar gehaald aan sponsorgeld door zich een nacht op te laten sluiten in de kerk. Samen met de € 30,- die een andere jongere nog had van de vorige keer toen het niet door kon gaan en met de ruim € 100,- aan collectegeld van het afgelopen seizoen, komt dat op € 400,-. En door verdubbeling door de diaconie geeft dat een totaal van € 800,- voor de gevangenisevangelisatie in Albanië!! Veel dank voor iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!
Maandag 9 oktober zal Laura van der Werf weer een keer de catechisatie verzorgen. De meesten kennen haar nog wel van haar stage en invalbeurt in het afgelopen seizoen. We kijken weer uit naar mooie avonden met elkaar in de kelder van het Hoogepad. Voor de duidelijkheid nog een keer de tijden:
Jongeren van 12-15 jaar: 19.30-20.30 uur.
Jongeren van 16-ouder: 20.30-21.30 uur. 

 
Ja zeggen tegen God Ja zeggen tegen God

Bij de doop heeft God Zijn ja-woord aan jou gegeven. Ja, Hij wil jouw God zijn. Heb jij je ja-woord ook al aan Hem gegeven? Dat doe je bij de openbare geloofsbelijdenis. Om je daarop voor te bereiden is de belijdeniscatechisatie. In een veilige en open sfeer kunnen vragen en verlangens, vertrouwen en twijfel met elkaar gedeeld worden, terwijl we met elkaar de kernpunten van het geloof bespreken. Ook als je niet zeker weet of je belijdenis wilt doen, maar wel serieus met het geloof bezig bent, ben je van harte welkom. Vaak wordt gaandeweg het seizoen vanzelf duidelijker voor je of je aan belijdenis toe bent of (nog) niet. Daar is alle ruimte voor. Intussen steek je toch heel wat op en krijgt het vlammetje van het geloof vaak weer nieuwe brandstof. Een geschikte avond en tijdstip wordt altijd in overleg gevonden. 
Als je interesse hebt in belijdeniscatechisatie of daar eens onder vier ogen over wilt praten, neem dan graag contact met mij op. 
Ds. Adriaan Theunisse (; 055 8436988)

 
Welkom op catechisatie! Welkom op catechisatie!

Welkom op de catechisatie! Op catechisatie leren we met jongeren van 12 jaar en ouder over het geloof in God. Alle vragen mogen gesteld worden! Samen praten we, bidden we, lezen we in de Bijbel om God te leren kennen en met Hem te leren leven. Maandag 18 september gaan we weer beginnen. Elke week komen we bij elkaar in de kelder van het Hoogepad (Papenberg 5).
Jongeren van 12-15 jaar: 19.30-20.30 uur.
Jongeren van 16-ouder: 20.30-21.30 uur.