Trappen en Happen Trappen en Happen

Op zaterdag 21 april was de eerste actie van de nieuwe groep die de jongerenreis van 2019 aan het voorbereiden is, nl: Trappen en Happen. Wat hadden we een geluk met het prachtige weer! Na een kopje koffie of thee gingen de fietsers op pad voor een mooie tocht door de bossen en over de heide. Het blijft een prachtige omgeving bij Radio Kootwijk en Hoog Buurlo, zeker met de natuur in het mooie verse groen van het voorjaar. Ook kregen de fietsers een lijst met vragen en een puzzel mee, die nog wel wat hersenen deed kraken. Bij terugkomst lagen de hamburgers en worsten al klaar op de barbecue en kon iedereen meteen aanschuiven voor een smakelijk broodje. Heerlijk in de zon met zijn allen nog even nagenieten van een geslaagde middag. De actie heeft ongeveer 250 euro opgebracht, dus het begin is er! Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om mee te fietsen, maar wilt u toch nog bijdragen, dan kan dat op rekening NL 46 RABO 0149 5213 32 t.n.v. Diaconie NH Gemeente inzake Jongerenreis. Alle deelnemers bedankt en voor iedereen: tot ziens bij de volgende actie!

 
High Tea High Tea

Op zondag 3 juni organiseren de jongeren die zich voorbereiden op de Jongerenreis 2019 voor u een overheerlijke high tea, in aansluiting op de ochtenddienst. We hopen dat u in een heerlijk zomers zonnetje in de schitterende pastorietuin aan de Dorpstraat 33 in Beekbergen kunt komen genieten van de vele lekkernijen die de jongeren voor u hebben klaargemaakt. Er zal gelegenheid geboden worden om een vrijwillige bijdrage te schenken, die bijdraagt aan de spaarrekening die we aan het vullen zijn om in de zomer van 2019 weer af te kunnen reizen naar een plek om daar onze handen uit onze mouwen te kunnen steken voor onze medemens. Als u meer wilt horen over onze plannen, spreek dan één van ons aan, dan vertellen we u er graag over. We zien er naar uit om u op zondag 3 juni te ontmoeten!

 
Trappen en Happen Trappen en Happen

Een nieuw team van jongeren en ouderen is gestart om de jongerenreis van 2019 voor te bereiden. Nog veel is onzeker, maar de acties gaan beginnen om ervoor te zorgen dat er geld in het laatje gaat komen. Dus daarom wordt er op zaterdag 21 april een fietstocht georganiseerd. We beginnen om 15.00 bij het Hoogepad met koffie, thee en wat lekkers. Om 15.30 vertrekken we voor een fietstocht met puzzel van ongeveer 30 kilometer. Halverwege is er een stop met wat lekkers en na de tocht is er een borrel en een hamburger én wordt de winnaar van de puzzel bekend gemaakt. Als ondersteuning voor de reis vragen we een vrijwillige bijdrage. Zet de datum snel in je agenda en geef je op voor deze leuke fiets bij Roelof-Jan van Ark (Klein-Canada 55, 055-5064688) of Frans Hietbrink (Lierderstraat 25, 055-5064688) of via .

 
Jongerenreis 2019 Jongerenreis 2019

Na de geslaagde jongerenreis 2017 is het even stil geweest. 
De leiding is om diverse redenen gestopt. Wij zijn hen dankbaar voor al het werk dat zij verricht hebben. Inmiddels is er een nieuw team aan het ontstaan. Op 21 februari zijn zij bij elkaar gekomen om plannen te maken, geadviseerd door Anjo Ooms die heeft aangegeven graag betrokken te willen blijven. Op zaterdagavond 10 maart zal om 20.00 uur een eerste avond voor en met jongeren georganiseerd worden. Wij hopen dat dit een heel gezellige avond wordt en dat we u binnenkort meer over de concrete plannen te kunnen vertellen. Voor vragen kunt u contact opnemen met hem, 06-18600566 of .